Vad vi är.
Tuana & Friends är en kommunikationsbyrå fast ändå inte. Vi är ett nätverk av fristående kommunikationsproffs som genom åren har hjälpt massor av kunder att nå ut. Vi har jobbat var för sig, med andra och med varandra. Nu går vi ihop för att skapa något ännu större.

Hur vi gör.
Hos Tuana & Friends hittar ni minst samma breda kompetens som på en vanlig kommunikationsbyrå. Tillsammans har vi många decennier av erfarenhet. Vi vågar lova att vi har allt ni behöver – antingen här i grundgänget eller bland andra proffsvänner som vi anlitar. Ni har en och samma kontaktperson: projektledaren. Resten fixar vi.

Det enda vi saknar är dyra overheadkostnader och anställda. Därför betalar ni aldrig mer än för jobbet vi gör för just er.

Varför vi gör det.
Det är enkelt: Tuana & Friends finns för att vi gillar varandra. Både som yrkespersoner och som människor. Att vi samarbetar är inget nytt – genom åren har vi jobbat ihop och anlitat varandra många gånger. Vi har märkt att vi gör bra grejer tillsammans!
Under Tuana & Friends paraply samlar vi oss och sätter en form för samarbetet. På så vis kan vi hjälpa våra kunder även med de stora projekten.